SNELLER BOEKEN MET ONZE APP

DIRECT BOEKEN

Plan een rit en we zijn snel ter plaatse.

}

PLAN RITTEN

Plan al je ritten in met onze app, zodat alles goed geregeld is.

SNEL OP LOCATIE

Onze chauffeurskennen de meest efficiente routes, zodat jij snel op locatie bent.

WERKEN BIJ SMARTCAB

Op zoek naar een leerbaan, stageplaats of de leukste studentenbaan van Nederland?

WERKEN BIJ SMARTCAB

VEEL GESTELDE VRAGEN

OPENINGSTIJDEN REGIO TWENTE

In regio Twente rijden we ma t/m do 07.00 - 01.00 uur - vrijdag 07.00 - 04.00 uur - zaterdag 08.00 - 04.00 uur - zondag 09.00 - 03.00 uur.

FEESTDAGEN OPENINGSTIJDEN
Onze openingstijden tijdens de feestdagen kun je rondom de feestdagen terugvinden op onze website.
UITLEG VAN ONZE TARIEVEN
Met SmartCab hanteren we €1,-/km met een starttarief van €2,80 en een minimum aantal kilometers van 4 kilometers.
Om een rekenvoorbeeld te geven:  Een rit van 2 km kost je €6,80, een rit van 5 km kost je €7,80 en een rit van 11 km kost je €13,80
OP REKENING / ZAKELIJK RIJDEN

Je wilt op rekening rijden? Dat kan, ga naar onze website en vul daar het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.

PINNEN

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in onze voertuigen te pinnen of te betalen met creditcard. Zodra dit mogelijk is, zullen we dit natuurlijk aangeven. Je kunt wel onze app downloaden en direct betalen met iDEAL.

WIJZIGINGEN RIT

Je kunt je wijziging altijd telefonisch aan ons doorgeven. Wil je een ander adres doorgeven en gaat het om een appboeking, boek je rit dan opnieuw in. Nieuwe rit, nieuwe afstand dus een nieuwe prijs.

RIT ANNULEREN

Je kunt je rit via de app heel eenvoudig annuleren. Als dit niet kan of je hebt je rit telefonisch geboekt, neem dan telefonisch contact met ons op dan helpen onze collega's je graag verder.

SOLLICITEREN

Op onze, werken bij pagina, staat het actuele aanbod https://employee.smartcab.nl. We hebben werkervaringstrajecten,  studentenbanen en open sollicitaties

VIA-RITTEN

Wil je graag iemand oppikken en samenreizen? Het is op dit moment alleen mogelijk om via-adressen te boeken via een telefonische boeking. Ons nummer is 088 460 70 90

KLACHT

Wat vervelend om te horen dat onze dienstverlening niet geheel naar wens is geweest. We helpen je graag verder. Om je vraag zo goed mogelijk in behandeling te kunnen nemen, willen we je vragen om het contactformulier in te vullen.

REFUND

Als je je rit hebt geannuleerd via de app en je wilt in plaats van de couponcode toch geld terug vragen, vul dan ons contactformulier op de website in. Let op: we brengen hiervoor wel €2,80 aan administratie- en verwerkingskosten in rekening.

HUISDIEREN

Hulphonden mogen altijd worden meegenomen in een taxi. Geef dit echter bij het boeken van taxi wel door zodat onze chauffeur van tevoren hiervan op de hoogte is.

AANTAL PERSONEN

Een SmartCab is door de overheid goedgekeurd voor 4 personen (4 volwassenen, 4 kinderen of combinaties hierop) en een chauffeur. Helaas mogen er niet meer personen worden meegenomen.

ROLLATOR

Geef bij een boeking altijd goed aan om wat voor rollator het gaat. Het is immers vervelend als we bij het ophaalmoment er achter komen dat deze niet past. 

BAGAGE
Geef bij een boeking altijd goed aan om wat voor bagage het gaat. Het is immers vervelend als we bij het ophaalmoment er achter komen dat het niet past. 
 
Er passen in onze voertuigen maximaal 3 koffers die ieder de maximale grootte hebben die geschikt is voor in het handbagageruim in een vliegtuig. Grotere koffers altijd in overleg!

BEL 088 460 70 90

OF DOWNLOAD ONZE APP